De video's

De video's die het spel begeleiden, zijn een combinatie van de instructie en de demonstratie van de opdracht. De meeste video's starten met wat uitleg bij het waarom van het spel (soms door een specifiek personage). Daarna wordt het spel onder begeleiding van verdere uitleg kort gedemonstreerd. Een filmpje duurt gemiddeld 3 minuten. Een voorproefje?

De strijksmileys

Hoe strijk je de smileys op een pennenzak of kledingstuk? LET OP: Dit moet zeker door een volwassene gebeuren! Verwarm het strijkijzer op de hoogste stand. Leg de smiley op de stof. Hou het strijkijzer gedurende 30-45 seconden op de smiley. Laat daarna 30 seconden afkoelen. Verwijder nu het velletje.

De maskertjes

Hoe leuk is het als je op carnaval je uniek, perfect passend, zelf gemaakt maskertje kan aandoen? Behalve een handdoek en eventueel een extra bassintje heb je zelf niks nodig. Al het nodige materiaal vind je in de box. Het gips kan wel een beetje van het verband af vallen, tijdens het gipsen, maar als je zorgt voor een makkelijk schoon te maken ondergrond, veeg je dit zo met een nat doekje weg. Het gipsen zelf neemt ongeveer 10 minuutjes (+ 10 min. drogen) in beslag. Reken voor het versieren maar op drie kwartier. Dit hangt natuurlijk af van kind tot kind. Kinderen van 8 jaar of ouder, hebben nauwelijks hulp nodig van een volwassene. Jongere kinderen worden best nog wat geholpen.

Mailtjes en SPAM!

Blijkbaar komen onze mailtjes niet altijd in de juiste mailbox terecht, maar worden ze als ongewenste mail aanzien. We proberen dit te verhelpen, maar raden aan zelf ook extra alert te zijn en eens te checken, als u binnen de twee dagen geen antwoordje binnen krijgt.

Onze radertjes blijven draaien

We zijn alweer volop aan het werk aan de volgende box! Escape-boxen zijn razend populair, maar te moeilijk voor kinderen. KinderPartyBox ontwikkelt 'Kraak de code', een box vol puzzels, raadsels en sloten. Wees de boeven te slim af en open tijdig de brandkast! Verwacht midden juni.

Candle Bags

Bestelde u het extraatje bij de eilandbox? Zalig! Nog meer knutselplezier voor uw kind! Laat het figuurtjes uitknippen in de zak en/of hem versieren met stiften en stickers en maak er een cool sfeerlicht van. Vul de bodem met zand of keien en plaats een brandend theelichtje in het midden. Sfeer verzekerd. Let er wel op dat er steeds een volwassene in de buurt blijft, als het kaarsje brandt.

logo kinderpartybox

Hebt u vragen?

BE : info@kinderpartybox.be
NL : info@kinderpartybox.nl